---

---
Demo block

Lieben Gevogelte en Wild

Lieben Gevogelte en Wild
Demo block
Home / Wie zijn wij
A+ R A-

Wie zijn wij

E-mailadres Afdrukken PDF
Een poeliersbedrijf dat gestart is in 1945 als ambulante handel in boter en eieren, stilaan uitgebreid met wild en gevogelte, en geëvolueerd tot een van de grootste poeliersspeciaalzaken van de streek.

Sinds 1989 wordt de zaak uitgebaat door de derde generatie van de familie Lieben. Op 12 augustus 2003 is de nieuwbouw langs de oorspronkelijke winkel geopend. Hier kunnen wij, in een aangepast kader, ons uitgebreid assortiment aanbieden in overeenstemming met de laatste hygiënische normen. Wij beschikken over een erkend EEG-gevogelte slachthuis en wildverwerkingsbedrijf dat we enkel gebruiken om onze eigen winkel te bevoorraden en om particuliere slachtingen uit te voeren.

Doordat in eenzelfde huis alle bewerkingen van levende kip tot kant-en-klare maaltijd gebeuren, kunnen wij de versheid van onze producten optimaal controleren. Daarnaast slachten wij ook gevogelte en konijnen voor particulieren. Vers vlees van gevogelte en wild, in een zeer ruim assortiment van verwerkingen, is nog steeds de sterkste kant van ons bedrijf.

De meeste producten, zoals gehaktbereidingen, worden tot tweemaal per dag vers bereid zonder overbodige bewaarmiddelen en hulpstoffen. Daarnaast bieden wij ook een assortiment eigen bereidingen, huisgemaakte soepen, sauzen, groenten, conserven, delicatessen en diepvriesproducten aan. Kip aan het spit, spareribs en bijhorende warme bereidingen worden gedurende de gehele dag bereid en in een warmhoudtoog aangeboden.

Om hygiënische redenen bieden wij enkel voorverpakte charcuterie aan. Ons assortiment evolueert in functie van het marktaanbod en de vraag van ons klienteel. Wij staan steeds open voor suggesties van Uwentwege.

Maatwerk is onze specialiteit, de meeste produkten kunnen aangepast worden aan Uw specifieke wensen.